top of page

STERZEGGE 1, STERZEGGE 1A,
SCHEERLING & SCHORREN

LUXUEUS LANDELIJK WONEN MET PRACHTIG WEIDS UITZICHT


Wonen op een unieke toplocatie grenzend aan uitgestrekte polders met weids uitzicht en op een steenworp afstand van Heerhugowaard en Alkmaar. Op 200 meter van de weg gelegen komt er een stolpboerderij met rieten dak van 16x16 meter (gesplitst in 2 stolpwoningen) te staan en twee riante landhuizen, allen op riante kavels met prachtig uitzicht. Echte parels voor wie op een unieke locatie wil wonen!

Bij heerlijk wonen in een prachtige, landelijke omgeving hoort een exclusieve, landelijke architectuur. De openslaande tuindeuren in elke woning zorgen ervoor dat het buitenleven naar binnen wordt gehaald, waarbij de riante tuinen alle gelegenheid bieden om heerlijk van de zon te genieten.

De bouw is al gestart, en oplevering staat gepland in het 3e kwartaal van 2023 !!!

Woningtypes: Diensten
Diemeer - Jan Glijnisweg 16AB Oterleek cam03 v03 def.jpg

STERZEGGE 1

De stolpboerderij is gesplitst in 2 royale woningen (16x8 meter) op kavels met veel privacy en prachtig uitzicht.

Sterzegge 1, het voorste gedeelte van de stolp vanaf de toegangsweg gezien is al verkocht, Sterzegge 1A, het achterste gedeelte, is nog beschikbaar.

JGweg gespl az.jpg

JAN GLIJNISWEG 16-A2

(STERZEGGE 1A)

Deze prachtige woning (16x8m) heeft een gebruiksoppervlak van maar liefst 216 m2,  een inhoud van 808 m3 en wordt duurzaam gebouwd op een royale kavel van 924 m2.


De woning beschikt op de begane grond over een ruime brede hal met toilet en een berging. Vanuit de hal kunt u naar de separate royale woon-en eetkamer van 80 m2. De woon-en eetkamer zijn van elkaar gescheiden, wat zorgt voor een prachtig doorzicht van de kamers. De ruime woonkamer heeft veel lichtinval en de openslaande tuindeuren zijn perfect om de woonkamer en tuin één geheel te maken. Verder treft u op de begane grond de techniekruimte welke middels de tussenhal te bereiken is.


Vanuit de royale eetkamer heeft u een prachtig uitzicht, wat toch heerlijk is om de dag te starten. Vanuit de keuken kunt u naar de inpandige berging welke ook via de buitendeur te bereiken is.


Via de afgesloten trap komt u op de 1e verdieping met een brede overloop. Op deze verdieping bevinden zich 3 royale (slaap)kamers, een badkamer met vergezichten op de landerijen en een ruim separaat toilet.  Ideaal ook  op de verdieping is het separate ruime washok welke voorzien is van de benodigde aansluitingen. De zolder is middels de vaste trap te bereiken met een ruime (slaap)kamer en een aparte afgesloten berging.


De woning is voorzien van een Warmte-Terug-Win unit (WTW) en een vloerverwarmingssysteem welke zorgt voor zowel het verwarmen als het koelen van alle ruimtes, middels een individueel bronsysteem met warmtepomp.

Koopsom: € 899.950,- vrij op naam.

De oplevering staat al gepland op eind oktober 2023 !!!

Bij interesse komen wij graag met u in gesprek. Neemt u in dat geval rechtstreeks contact met ons op via 072-5348060.

Diemeer - Jan Glijnisweg 16AB Oterleek cam02 v04.jpg

SCHORREN

De "Schorren" kenmerkt zich door de eenvoudige hoofdvorm en hoge ruimtes, met forse glaspartijen en een moderne vlakverdeling in de gevel.


De “Schorren”  is gelegen op een kavel van maar liefst 1.786 m2 met fantastisch uitzicht over de weilanden. De gebruiksoppervlakte van de woning is 275 m2 en is voorzien van een individuele warmtepomp met vloerverwarming en -koeling.


Op de begane grond bevindt zich de keuken welke in open verbinding staat met de royale lichte eet-/woonkamer van
125 m2, twee bergingen, waarvan 1 berging via een buitendeur te betreden is. Ook bevindt zich hier een royale slaapkamer met ensuite badkamer met douche en een inloopkast van 10 m2.


De trap leidt naar de eerste verdieping, waar zich 4 ruime slaapkamers, een badkamer en afzonderlijk toilet bevinden.  


De tuin rondom biedt de mogelijkheid om heerlijk te genieten
van de zon.

VERKOCHT
Diemeer - Jan Glijnisweg 16AB Oterleek cam05 v02.jpg

SCHEERLING

De "Scheerling"  kenmerkt zich door de eenvoudige hoofdvorm en hoge ruimtes, met forse glaspartijen en een moderne vlakverdeling in de gevel. Dit type is gelegen op een kavel van maar liefst 2.382 m2 met fantastisch uitzicht  over de weilanden.


De gebruiksoppervlakte van de woning is 275 m2 en is voorzien van een individuele warmtepomp met vloerverwarming en -koeling.

Op de begane grond bevindt zich de keuken welke in open verbinding staat met de royale lichte eet-/woonkamer van 132 m2, 2 bergingen, waarvan 1 berging via een buitendeur te betreden is. Ook bevindt zich hier een royale slaapkamer met ensuite badkamer met douche.

De trap leidt naar de eerste verdieping, waar zich 4 ruime slaapkamers, een badkamer en afzonderlijk toilet bevinden.  

De tuin rondom biedt de mogelijkheid om heerlijk te genieten

van de zon.

VERKOCHT
bottom of page