STERZEGGE, SCHEERLING & SCHORREN

BOUWNUMMERS 1, 2 & 3

 
Diemeer - Jan Glijnisweg 16AB Oterleek cam03 v03 def.jpg

STOLP STERZEGGE

bouwnummer 1

De stolpwoning (16x16 meter) met een rieten dak geeft de woning een  prachtige, natuurlijke uitstraling die heel goed harmonieert in het landschap. De stolp wordt voorzien van een individuele warmtepomp met vloerverwarming en -koeling.


De stolp heeft  een gebruiksoppervlak van 456 m2  en wordt duurzaam gebouwd op een royale kavel van 1.573 m2. 


De stolp beschikt op de begane grond over een eet/woonkamer met open keuken van maar liefst 122 m2, een royale berging  (42 m2) en een slaapkamer met eigen  badkamer. 


Op de verdieping bevinden zich nog  
5 (slaap)kamers en een badkamer. 


Op zolder is er nog een verblijfsruimte van 25,5 m2.

LANDHUIS SCHEERLING

bouwnummer 2

De robuustheid van natuurlijke materiaal gebruik, de stilte, ruimte en het uitzicht maken landelijk wonen tot een unieke woonbeleving in dit prachtige landhuis Scheerling.

De "Scheerling"  kenmerkt zich door de eenvoudige hoofdvorm en hoge ruimtes, met forse glaspartijen en een moderne vlakverdeling in de gevel. Dit type is gelegen op een kavel van maar liefst 2.382 m2 met fantastisch uitzicht  over de weilanden.


De gebruiksoppervlakte van de woning is 275 m2 en is voorzien van een individuele warmtepomp met vloerverwarming en -koeling.

Op de begane grond bevindt zich de keuken welke in open verbinding staat met de royale lichte eet-/woonkamer van 132 m2, 2 bergingen, waarvan 1 berging via een buitendeur te betreden is. Ook bevindt zich hier een royale slaapkamer met ensuite badkamer met douche.

De trap leidt naar de eerste verdieping, waar zich 4 ruime slaapkamers, een badkamer en afzonderlijk toilet bevinden.  

De tuin rondom biedt de mogelijkheid om heerlijk te genieten

van de zon.

Diemeer - Jan Glijnisweg 16AB Oterleek cam05 v02.jpg
Diemeer - Jan Glijnisweg 16AB Oterleek cam02 v04.jpg

LANDHUIS SCHORREN

bouwnummer 3

De landhuizen  kenmerken zich door de eenvoudige hoofdvorm en hoge ruimtes, met forse glaspartijen en een moderne vlakverdeling in de gevel. Door het gebruik van robuuste en natuurlijke materialen, de ruimte en het uitzicht krijgen de landhuizen een unieke landelijke woonbeleving. 

De "Schorren" kenmerkt zich door de eenvoudige hoofdvorm en hoge ruimtes, met forse glaspartijen en een moderne vlakverdeling in de gevel.


De “Schorren”  is gelegen op een kavel van maar liefst 1.786 m2 met fantastisch uitzicht over de weilanden. De gebruiksoppervlakte van de woning is 275 m2 en is voorzien van een individuele warmtepomp met vloerverwarming en -koeling.


Op de begane grond bevindt zich de keuken welke in open verbinding staat met de royale lichte eet-/woonkamer van
125 m2, twee bergingen, waarvan 1 berging via een buitendeur te betreden is. Ook bevindt zich hier een royale slaapkamer met ensuite badkamer met douche en een inloopkast van 10 m2.


De trap leidt naar de eerste verdieping, waar zich 4 ruime slaapkamers, een badkamer en afzonderlijk toilet bevinden.  


De tuin rondom biedt de mogelijkheid om heerlijk te genieten
van de zon.